+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

“Fiko Commerc SF”doo Cazin nova članica Privredne komore Unsko-sanskog kantona

Datum objave: 15.08.2018 00:00

“Fiko Commerc SF”doo Cazin nova članica Privredne komore Unsko-sanskog kantona

Građevinskom limarijom se bave od 1977. godine. Zanatska radnja 1996. prerasta u preduzeće “Fiko Commerc SF” sa deset zaposlenih radnika i od tada kontinuirano rastu i razvijaju se.

U  2006. godini su otvorili “Limont” – proizvodni pogon kod Vojnića u Republici Hrvatskoj.U kratkom periodu preuzeli su značajan dio posla na pokrivanju i opremanju objekata širom Hrvatske.

Opremljeni su  i osposobljeni za izvođenje najzahtjevnijih poslova u oblasti građevinske limarije.

Proizvodni pogoni su opremljeni svim mašinama koje su potrebne za kvalitetan rad u industriji građevinske limarije. Posjeduju  liniju za proizvodnju crijepne ploče, trapezno profilisanje lima, fasadnih profilisanih limova i građevinske limarije. Pored limarskih proizvoda, bave se nabavkom i montažom čeličnih konstrukcija, krovnih, zidnih i fasadnih panela sa ispunom od poliuretana, mineralne vune i stiropora. Vrše nabavku i montažu polikarbonata, pleksiglasa i alucobonda.

U  poslovnom prostoru u Cazinu, pored proizvodnje, radi i trgovina koja, osim limarske galanterije i alata, nudi i ostale alate i materijale za radove u građevinarstvu.

Proizvodni program i više informacija možete pronaći na službenoj stranici http://www.fikocomerc.com/

 

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se