+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Poziv na USAID radionicu “Upravljanje lancima nabavke (Supply Chain Management)”

Datum objave: 13.07.2018 00:00

USAID Projekat razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima (WHAM) u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske organizuju dvodnevnu specijalističku radionicu na temu “Upravljanje lancima nabavke (Supply Chain Management)”.

Poziv na USAID radionicu “Upravljanje lancima nabavke (Supply Chain Management)”

Radionica će se održati 13. i 14. juna 2018. godine u prostorijama Privredne komora Republike Srpske, ul. Đure Daničića I/II, 78000 Banja Luka.

Radionica je namjenjena metaloprerađivačkim kompanijama, a posebno kompanijama iz automobilske industrije koje planiraju postati dobavljači svjetski poznatim njemačkim proizvođačima automobila.

Predavač na radionici će biti g-din. Martin Mirsky iz Sjedinjenih Američkih Država, renomirani stručnjak u oblasti upravljanja lancima nabavke sa više od trideset godina radnog iskustva u zemljama Evrope, Azije i Sjeverne Amerike.

Radionica će se baviti pitanjem kako uspješno upravljati zalihama kao preferirani dobavljač automobilskoj industriji u Njemačkoj.

Nakon završetka radionice, planirani su individualni sastanci sa kompanijama, tokom kojih će predavač pružiti specifične preporuke za kompaniju, uključujući pregled gdje je ta kompanija danas i gdje treba da fokusira svoje napore na poboljšanje. Oblasti analize će uključivati politike, procese, procedure, tehnologiju i organizaciju unutar kompanije.

Molimo sve zainteresirane da prijavu učešća na radionici  na email: peroc@komorars.ba i zknezevic@iesc.org do 07.6.2018. godine.

Učešće na radionici je besplatno, a učesnicima će tokom radionice biti obezbjeđen ručak i osvježenje u pauzama.

Poziv radionica 13 i 14 06 2018 – PK RS

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se