+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slideDogađaj

Prezentacija „Kako jednostavno i uspješno poslovati koristeći tehnologiju”

Datum događaja: 17.07.2018.
Mjesto dešavanja događaja: Privredna komora USK (Trg Maršala Tita bb)

Prezentacija „Kako jednostavno i uspješno poslovati koristeći tehnologiju”

Privredna komora Unsko-sanskog kantona u saradnji sa IDK Studio d.o.o. Bihać organizira prezentaciju „Kako jednostavno i uspješno poslovati koristeći tehnologiju”.

Prezentacija će se održati u:

utorak, 17.07.2018. godine, sa početkom u 11,00 sati

u prostorijama Privredne komore USK (Trg Maršala Tita bb).

 

Prezentacija je besplatna za sve zainteresirane kandidate koji blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac.

IDK Studio d.o.o. Software & Web Development kompanija iz Bihaca je predstavila novu verziju svog CRM systema – Aplikacija za vaše jednostavno i uspješno poslovanje, te tim putem vas žele pozvati na prezentaciju.

Šta je zapravo CRM?

Većina kompanija u nekom se trenutku suoči s problemom praćenja potreba njihovih klijenata. Što je veći broj klijenata, veća je i količina podataka koju kompanije prikupljaju, a onda je potrebno i te podatke organizirati kako bi uvijek bili dostupni i pregledni.

Upravo u takvim situacijama kompanije se okreću IDK CRM alatu. IDK CRM omogućuje kompanijama da na jednom mjestu imaju sve podatke o svojim klijentima, kontaktima, partnerima, zaposlenicima, projektima, ali i da na vrijeme prepoznaju problematična područja u svojoj komunikaciji s njima.

Ukoliko bi željeli:

pridružite nam se na ovoj besplatnoj prezentaciji! Također svim učesnicima i članovima Privredne komore USK obezbjeđujemo 20% popusta za korištenje IDK CRM-a.

Agenda prezentacije:

Prijave se vrše popunjavanjem obrasca u prilogu i dostavljanjem na e-mail adresu Komore  pkusk@bih.net.ba ili na adresu IDK Studio: info@idkstudio.com. Krajnji rok za dostavljanje prijava je ponedjeljak 16.07.2018.godine.

Poziv

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se