+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga partnerstva.

Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša nova članica Privredne komore Unsko-sanskog kantona

Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša nova članica Privredne komore Unsko-sanskog kantona

Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša je nova članica Privredne komore Unsko-sanskog kantona.

Kompanija je osnovana 2005 godine. Osnovna djelatnost je proizvodnja i instaliranje uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda i izradu vodovodnih sistema. Do danas je kompanija proširila svoju djelatnost na odvodnju puteva i mostova.

Zapošljavaju preko 60 radnika koji predstavljaju jedan mlad i poletan tim koji u svom tehnološkom procesu primjenjuju sve inovacije iz ove oblasti, postižući respektabilnu produktivnost i kvalitet svojih proizvoda i usluga.

Svi radni procesi do finalne izvedbe su popraćeni sistemom upravljanja kvalitetom EN ISO 9001, koji je uveden 2008. a recertificiran 2012. Zaštita i unapređenje okoliša i prirodnih resursa se provodi primjenom normi EN ISO 14 001 koji je uveden kao integrisani sistem upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša 2012. Svi proizvodi prilikom isporuke i ugradnje posjeduju predviđene ateste, upustva za rukovanje i održavanje.

Kompanija će nastaviti sa razvojem svog poslovanja u Bosni i Hercegovini, ali i zemljama regije. Iz kompanije su najavili da vrlo brzo počinju sa radom podružnice kompanije u Srbiji i Crnoj Gori.

“Na ovaj način, pokazujemo da nastavljamo održivo i uspješno širenje poslovanja vodeće bh. kompanije iz oblasti proizvodnje i instaliranja uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda i izradu vodovodnih sistema“, navode iz kompanije.

Posebno su ponosni što su vlastitim proizvodima učestvovali u izgradnji velikog broja objekata širom Bosne i Hercegovine, ali i regije. Time, kako kažu, pokazuju da je u Bosni i Hercegovini moguće razvijati proizvodnju koja će biti konkurentna najvećim evropskim i svjetskim kompanijama iz ove branše.

“Od početka smo bili posvećeni cilju da u BiH razvijemo proizvodnju materijala i opreme koja ispunjava najoštrije standarde kada je u pitanju kvalitet, ali i zaštita okoliša. U tom pravcu Regeneracija će nastaviti svoje poslovanje, jer uistinu vjerujemo da svi moramo biti prijatelji okoliša, kako u poslovanju tako i u svakodnevnom životu. Naši proizvodi garantiraju kvalitet materijala, te su osmišljeni da unaprijede kvalitet životne sredine”, saopćeno je iz kompanije.

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se