+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Brijest promet d.o.o. Velika Kladuša nova članica Privredne komore USK

Datum objave: 06.08.2019 14:06

Brijest promet d.o.o. Velika Kladuša nova članica Privredne komore USK

Poduzeće BRIJEST promet doo osnovano je 1972. godine u Velikoj Kladuši. Jedan od prvih ciljeva bio je proizvodnja i ugradnja kvalitetne drvene stolarije. Postepeno su osuvremenjivali proizvodnju prateći razvoj novih tehnologija i implementirajući ih u postojeće i nove proizvode čime je  ponuda postajala raznovrsnija i veća.

Razvijajući svoju tržišnu strategiju tijekom prošlih godina prema individualnoj potražnji uspjeli su postignuti vrhunsku kvalitetu stolarije uz privlačan izgled i pristupačne cijene kako bi očekivanja kupca bila u potpunosti ispunjena, a njegove potrebe u potpunosti zadovoljene.

Izvrsno poznavanje drvnih materijala koji se obrađuju i primjenjuju te njihova svojstva i mogućnosti upotrabe jedno su od najvažnijih konkurentskih prednosti u ovom segmentu djelatnosti poduzeća.

Svojim proizvodima osiguravaju najveću udobnost stanovanja slijedeći i ostale moderne trendove u izradi građevinske stolarije, uređenju prostora i kulturi življenja. Izuzetna kvaliteta inputa, kvalificirani kadrovi, te output koji će zadovoljiti i najzahtjevnije potrošače i kupce temelj su njihovog uspješnog poslovanja i dugoročna orijentacija.

Više informacija, kao i ponudu proizvoda, možete pogledati na službenoj stranici www.brijest-promet.com.ba

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se