+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

CNC Proizvodnja Bajrić d.o.o. nova članica Privredne komore USK

Datum objave: 06.03.2019 14:47

CNC Proizvodnja Bajrić d.o.o. nova članica Privredne komore USK

Direktor i vlasnik firme CNC Proizvodnja Bajrić d.o.o., Anel Bajrić, i njegova supruga, Aida Bajrić, su povratnici iz Njemačke i Austrije.Po završetku njihovog obrazovanja, radili su u njemačkim i austrijskim preduzećima, stekli dosta iskustva i onda su se odlučili na korak da pokrenu biznis u privatnom sektoru u BiH. Tako su odlučili da 2014 godine registruju firmu i 2015 godine pokrenu proizvodnju.

Kompanija CNC Proizvodnja Bajrić d.o.o. se bavi metaloprerađivačkom djelatnošću za maloserijsku i serijsku proizvodnju. Obrađuje razne metale kao što su čelik, aluminija, bronza, mesing i plastika. Preduzeće je visokokvalitetno, koje po željama i zahtjevima kupaca može da ispuni sva očekivanja. Trenutno radi isključivo za njemačko tržište, proizvodi se mogu pronaći u automobilnoj, zrakoplovnoj i tekstilnoj idustriji. Firma CNC Proizvodnja Bajrić d.o.o. ima 11 zaposlenika u raznim pozicijama koji rade u dvije smjene.

"Vratili smo se u BiH s vizijom da postanemo vodeće preduzeće u regijonu. To postižemo kroz rast i unaprijeđenje kompanije, proširenje mašinskog parka i ulaganje u edukacije uposlenih. Cilj nam je da stvorimo našim uposlenicima kvalitetan i dobar ambijent, da napreduju zajedno sa nama i da im vratimo nadu i želju za radom i životom u BiH odnosno u našem lijepom Bihaću."

Title
Title
Title
Title
Title

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se