+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Grad Bjelovar je grad partner 17. Međunarodnog sajma ekologije - EKOBIS 2019

Datum objave: 03.07.2019 10:19

Grad Bjelovar je grad partner 17. Međunarodnog sajma ekologije - EKOBIS 2019

Jučer je u Privrednoj komori Unsko-sanskog kantona održan sastanak sa predstavnicima Grada Bjelovara, Igorom Brajdićem, zamjenikom gradonačelnika i glasnogovornicom Kristinom Turković Lovrić.

Tema sastanka je bila partnerstvo Grada Bjelovara na nadolazećem 17. Međunarodnom sajmu ekologije - EKOBIS 2019. Prepoznavajući privredni aspekt i potencijale sajma, Grad Bjelovar će biti ovogodišnji "Grad partner" sajma. Grad Bjelovar će na sajmu predstaviti aktivnosti, projekte i privredu bjelovarskog područja.

Na sastanku su zamjenik gradonačelnika Grada Bjelovara Igor Brajdić i predsjednik Privredne komore USK Enes Ružnić razmijenili i informacije o aktualnim privrednim pokazateljima i potencijalima svojih regija.
Govorilo se i mogućnosti učešća Privredne komore USK sa članicama na sajmovima Bjelovarskog sajma, a također se razgovaralo i o drugim vidovima suradnje.

U augustu je planirana posjeta delegacije Privredne komore USK i Grada Bihaća Gradu Bjelovaru, kako bi se detaljno dogovorile aktivnosti oko partnerstva Grada na sajmu, te realizirali drugi vidovi suradnje.

 

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se