+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Projekti   

Javni poziv za učešće jedinica lokalne samouprave u BiH – Podrška marginaliziranim grupama žena u razvoju biznisa – Poziv III

Datum objave: 07.02.2020 14:42

Javni poziv za učešće jedinica lokalne samouprave u BiH – Podrška marginaliziranim grupama žena u razvoju biznisa – Poziv III

USAID-ov Program podrške marginaliziranim grupama (USAID/PPMG) poziva sve jedinice lokalne samouprave da pošalju prijavu na javni poziv za podršku u implementaciji komponente za Podršku marginaliziranim grupama žena u razvoju biznisa.

Oznaka poziva: 15.02.0-N2.3- 15247
Naziv poziva: Podrška marginaliziranim grupama žena u razvoju biznisa – Poziv III
Datum objave poziva: 3. 2. 2020.
Rok za dostavljanje projektnih prijedloga: 2. 3. 2020. (poštanski pečat najkasnije s navedenim datumom)

Javni poziv je otvoren svim jedinicama lokalne samouprave u Bosni i Hercegovini koje su u mogućnosti osigurati sredstva u jednakom iznosu koji traži od USAID/PPMG-a, s tim da je iznos vlastitog učešća, odnosno iznos koji traži od USAID/PPMG-a najmanje 25.000 KM, a najviše 50.000 KM i primjeniti model podrške koji će biti razvijen u saradnji s USAID/PPMG-om.

Napomena: Na Javni poziv se ne mogu prijaviti jedinice lokalne samouprave koje su ostvarile saradnju tokom Poziva I i Poziva II u okviru Podrške marginaliziranim grupama žena u razvoju biznisa.

Sva pitanja koja se tiču ovog javnog poziva dostavljaju se isključivo putem e-mail adrese:

Puni tekst Javnog poziva kao i svi potrebni obrasci dostupni su na http://ppmg.ba/ba/grantovi/otvoreni-pozivi.

Od zainteresiranih jedinica lokalne samouprave se traži da prijavu na Javni poziv najkasnije do 2.3.2020. pošalju ili dostave lično na adresu:

  • USAID/PPMG, Ul. 4. viteške brigade 34-36, 71210 Ilidža (na koverti navesti: 15.02.0-N2.3-15247 Prijava na javni poziv – Ne otvarati prije zvaničnog otvaranja prijava). Prijave koji ne budu dostavljene na navedeni način neće biti uzete u razmatranje.

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se