+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Projekti   

KET4CleanProduction (KET4CP) nudi mogućnost realizacije bespovratnih sredstava

Datum objave: 04.02.2019 14:31

KET4CleanProduction (KET4CP) nudi mogućnost realizacije bespovratnih sredstava

Pozivamo vas na sudjelovanje u projektu KET4CleanProduction (KET4CP) koji vam nudi mogućnost realizacije bespovratnih sredstava u maksimalnom iznosu od 50 000 EUR, što čini 70% ukupnih troškova sudjelovanja. Prijava na natječaj vrlo je jednostavna, a evaluacija brza.

Strateški ciljevi projekta KET4CleanProduction, financiranog od strane Europske unije kroz program istraživanja i razvoja Obzor2020, temelje se na pružanju pomoći malim i srednjim poduzetnicima iz proizvodnog sektora u povezivanju s KET tehnološkim centrima (engl: key enabling technologies) u inozemstvu te rješavanju izazova čiste proizvodnje, što rezultira unaprjeđenjem održivosti, inovativnosti i kompetitivnosti. Upotreba naprednih proizvodnih tehnologija i povezanih ključnih razvojnih tehnologija (KET) dovodi do unaprjeđenja proizvodnih procesa malih i srednjih poduzeća te ih čini materijalno i energetski učinkovitijima. KET tehnologije uključuju mikro i nanoelektroniku, nanotehnologiju, industrijsku biotehnologiju, napredne materijale, fotoniku te napredne proizvodne tehnologije.

Više informacija o otvorenom pozivu na natječaj, prijavi i samom projektu možete pronaći na sljedećem linku:  https://www.ket4sme.eu/

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se