+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Natječaj za izradu idejnog rješenja nagrade VTK/STK BiH

Datum objave: 24.01.2020 14:15

Natječaj za izradu idejnog rješenja nagrade VTK/STK BiH

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine poziva sve autore i kreativne timove da se prijave na natječaj za izradu idejnog rješenja godišnje nagrade Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH.

Svrha natječaja je dobivanje jedinstvenog idejnog rješenja nagrade Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine. U javnom pozivu mogu sudjelovati amaterski ili profesionalni dizajneri – samostalni autori ili interdisciplinarni kreativni timovi. Svaki od Natjecatelja, autor ili tim, ima pravo sudjelovanja s najviše 3 (tri) prijave, to jest natječajna rada.

Datum početka natječaja je 20. 01.2020. godine, kada će se u dnevnim novinama objaviti javni poziv, a na web stranici Komore dokumentacija za nadmetanje. Rok za primanje natječajnih radova je 20.02.2020. godine.

Autori imaju pravo postavljati pitanja vezana uz javni poziv isključivo putem elektronske pošte na adresu: sejla.delic@komorabih.ba. Rok za postavljanje pitanja je 31.01.2020.

Ukoliko se ocijeni da postavljeno pitanje i odgovor mogu pomoći pojašnjenju i poboljšanju teksta natječaja, isti će biti objavljeni na web stranici Komore Tekst Natječaja, kao i dodatne informacije, dostupne su na linku: KOMORSKA NAGRADA

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se