+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Objavljeni javni pozivi Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije "Tekući transferi i drugi tekući rashodi - subvencije javnim i privatnim poduzećima i poduzetnicima za uvezivanje radnog staža"

Datum objave: 13.05.2019 08:29

Objavljeni javni pozivi Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije

Vlada F BiH je donijela na svojoj 133. hitnoj sjednici održanoj 05.04.2019.godine, Odluku o usvajanju Programa utroška sredstava utvrđenih u razdjelu 17. Budžeta F BiH za 2019. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije "Tekući transferi i drugi tekući rashodi - Subvencije javnim preduzećima - za uvezivanje radnog staža" i Programa utroška sredstava u razdjelu 17.Budžeta F BiH za 2019. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije "Tekući transferi i drugi tekući rashodi - Subvencije privatnim preduzećima i poduzetnicima - za uvezivanje radnog staža".

Javne pozive i ostalu dokumentaciju možete preuzeti na sljedećim linkovima:

1. Javni poziv za kandidovanje Programa utroška sredstava utvrđenih u razdjelu 17. Budžeta FBiH za 2019. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije "Tekući transferi i drugi tekući rashodi – Subvencije javnim preduzećima – za uvezivanje radnog staža”

2. Javni poziv za kandidovanje Programa utroška sredstava utvrđenih u razdjelu 17. Budžeta FBiH za 2019. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije "Tekući transferi i drugi tekući rashodi – Subvencije privatnim preduzećima i poduzetnicima – za uvezivanje radnog staža”

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se