+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Održan konstituirajući sastanak Organizacionog odbora 17. Međunarodnog sajma ekologije - EKOBIS 2019

Datum objave: 28.05.2019 13:07

Održan konstituirajući sastanak Organizacionog odbora 17. Međunarodnog sajma ekologije - EKOBIS 2019

U Privrednoj komori USK-a danas je održan prvi sastanak ovogodišnjeg Organizacionog odbora 17. Međunarodnog sajma ekologije - EKOBIS 2019 na kojoj su predstavljeni članovi odbora, te dosadašnje aktivnosti u organizaciji sajma.

Ovogodišnji sajam će biti održan od 12. do 15. septembra 2019. na sajmištu Luke u Bihaću i svojim sadržajem i pratećim događajima bit će posvećen cirkularnoj ekonomiji. 

Istaknuto je kako je sa promocijom ovogodišnjeg sajma EKOBIS započeto već nakon zatvaranja prošlogodišnjeg, a do sad je predstavljen na šest sajmova u BIH i inostranstvu.  Promotivni i prijavni materijali su već izrađeni, a uskoro će krenuti intenzivnija marketinška kampanja. 

Ovogodišnji Organizacioni odbor sajma čine predstavnici Vlade USK-a, Općine Bihać, Poljoprivrednog zavoda USK, Veterinarskog zavoda USK, Razvojne agencije USK, Obrtničke komore USK, JP Nacionalnog parka Una, RTV USK, te RTV Bihać.

Generalni pokrovitelj ovogodišnjeg sajma je Vlada Unsko-sanskog kantona, suorganizator Grad Bihać, a partneri Vanjskotrgovinska komora BiH i Privredna komora F BiH.

 

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se