+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Edukacije   

Poziv na dvodnevnu radionicu na temu „Formula prodajnog/poslovnog uspjeha – radionica za prodajne profesionalce, vrhunske prodavače i management“

Datum objave: 13.07.2018 00:00

Poziv na dvodnevnu radionicu na temu „Formula prodajnog/poslovnog uspjeha – radionica za prodajne profesionalce, vrhunske prodavače i management“

Sektor za edukaciju Vanjskotrgovinske komore BiH organizira dvodnevnu radionicu na temu „Formula prodajnog/poslovnog uspjeha – radionica za prodajne profesionalce, vrhunske prodavače i management“. Radionica će se održati u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH u Sarajevu, 11. i 12.06.2018. godine.

VTK BiH će održati ovu edukaciju zajednički s kompanijom Sorbel Group, koja posjeduje dugogodišnje iskustvo i ekspertizu u oblasti prodajnih treninga i savjetovanja, organizaciji stručnih radionica sa prodajnom tematikom, upravljanju osobnim prodajnim brendom, in-house edukaciji za kompanije iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i regiona, te je jedan od organizatora predstojećeg ESAS – Executive Sales Adria Summit-a.

Radionica je namijenjena svima koji se bave profesionalnom prodajom, bez obzira na poziciju u organizacionoj strukturi kompanije. Dobrodošli su svi prodavači, rukovoditelji prodaje i management kompanije.

Sve dodatne informacije u vezi s predavačima, načinom prijave, kotizacijom i dinamikom realizacije edukacije možete pronaći u dokumentima u prilogu, te  putem kontakt telefona 033/566-204.

Poziv_Sorbel_2018

Prijava_Sorbel_2018

Program_Sorbel_2018

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se