+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Poziv na učešće na 10. međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta širokog spektra Grapos Expo

Datum objave: 26.03.2019 10:21

Poziv na učešće na 10. međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta širokog spektra Grapos Expo

Pozivamo Vas da zajedno s Privrednom komorom Unsko-sanskog kantona uzmete učešće na 10. međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta širokog spektra Grapos Expo koji će se održati od 16. do 19. aprila u Gračanici.

Grapos Expo je sajam međunarodnog karaktera i razvojno-edukativnog usmjerenja.

Profilira se kao sajam dostignuća proizvodnog i uslužnog poduzetništva i obrta, starih i umjetničkih zanata te kvalitetnih uvjeta iz okruženja koji doprinose razvoju poduzetništva i obrta. Ove godine za svoju prvu deceniju postojanja ide korak dalje, pa će tako svi posjetitelji imati priliku da uživaju i u ekskluzivnom Auto Show Week-u. Agencija Colosseum nakon dvije uspješne godine u Tuzli, Auto Show u saradnji sa Boms-Expo seli u Gračanicu kako bi se svim prisutnima predstavili najnoviji modeli vrhunskih brendova automobila.

U saradnji sa BisNode, tokom sajma će se organizirati i B2B susrete, a zainteresirane firme se pozivaju da se prijave za učešće, te iskoriste ovaj najbrži i najefikasniji način umrežavanja sa potencijalnim poslovnim partnerima na jednom mjestu. Na Grapos Expo-u u konferencijskom dijelu održaće se i Nexus - prvi susreti mladih poduzetnika u organizaciji Udruženja mladih poduzetnika iz cijele BiH.

Molimo Vas da nam do petka, 05.04.2019.godine, javite ukoliko ste zainteresovani za učešće na sajmu, telefonski na 037 316 357 ili e-mailom: pkusk@bih.net.ba

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se