+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Poziv za prezentaciju 5. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za inovativne privredne subjekte u Bosni i Hercegovini

Datum objave: 13.02.2020 14:49

Poziv za prezentaciju 5. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za inovativne privredne subjekte u Bosni i Hercegovini

Pozivamo Vam da prisustvujete Info danu na kojem će biti predstavljen 5. javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za inovativne privredne subjekte u Bosni i Hercegovini, a kojeg Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA d.o.o. Sarajevo organizira u saradnji sa Privrednom komorom Unsko-sanskog kantona.

Prezentacija 5. javnog poziva će se održati:

u četvrtak, 27.02.2020. godine,

u sali Privredne komore Unsko-sanskog kantona, Trg maršala Tita bb, Bihać,

s početkom u 10,00 sati.

Poziv je usmjeren prema svim privrednim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do povećanja konkurentnosti, smanjenja nezaposlenosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH.

Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000,00 EUR, a za mikro, mala i srednja preduzeća do 250 zaposlenih 30.000,00 EUR, s tim da moraju obezbijediti i vlastito učešće u iznosu od minimalno 50%. Grant sredstva obezbijeđena su kroz „Challenge to Change“- C2C program koji provode Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Razvojna agencija RS, a finansijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.

Molimo da Vaše prisustvo potvrdite putem e-maila na pkusk@bih.net.ba ili telefonski na 037 316 352.

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se