+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Poziv za učešće na Božićom sajmu u okviru manifestacije „Advent u Otočcu“

Datum objave: 12.11.2019 14:54

Poziv za učešće na Božićom sajmu u okviru manifestacije „Advent u Otočcu“

Trinaesti po redu, međunarodni Božićni sajam u okviru manifestacije „Advent u Otočcu“  održat će se od:

21. i 22.decembra 2019. (subota i nedjelja)

u Gradskoj školskoj sportskoj dvorani, ul. Ćirila i Metoda 5.

Vrijeme trajanja sajma: subota od 12:00 do 20:00 sati; nedjelja od 10:00 do 16:00 sati.

Organizator sajma je Turistička zajednica Grada Otočca, uz supokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac i Grada Otočca.

Sudjelovanje na sajmu je BESPLATNO za članice Privredne komore USK.

Svrha ove dvodnevne manifestacije je doprinos oživljavanju i očuvanju bogate zanatske i trgovačke tradicije vezane uz Grad Otočac i Gacku, a i šire. Cilj  je skrenuti pozornost i senzibilizirati javnost na vrijednost sačuvanih znanja i vještina u tradiciji i rukotvorstvu; približiti široj zajednici raznolikost proizvoda hrvatskih proizvođača; poticati građane na aktivnije uključivanje u očuvanje vrijednosti vlastite proizvodnje; te na kraju kalendarske godine  stvoriti još jednu priliku postojećim proizvođačima, tvrtkama, obrtnicima i udrugama da prikažu svoj rad, međusobno se bolje upoznaju, razmjene iskustva i ideje te planiraju buduće zajedničke aktivnosti na dobrobit zajednice.

UVJETI I NAČIN PRIJAVE:   Ukoliko ste zainteresirani za izlaganje i prodaju na Božićnom sajmu, ljubazno molimo da izvršite online prijavu. Prijave se zaprimaju do popune raspoloživih izlagačkih mjesta, a najkasnije do 15. decembra 2019. godine. Organizator osigurava tipske štandove dimenzija cca 80x200 cm, čiji je broj ograničen, stoga je rezervaciju štanda potrebno izvršiti čim prije. Moguće je i rezervirati prazan prostor izvan dvorane ukoliko izlagač posjeduje vlastiti natkriveni štand / mobilnu štand kućicu. Kvadratura praznog prostora nije ograničena, ali ju je potrebno navesti u prijavi. Za dodatne informacije u vezi uvjeta izlaganja, molimo Vas pročitajte priloženu uputu izlagačima te molimo da se navedenog pridržavate.

 

 

 

 

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se