+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Aktualnosti iz Komore   

Predsjednik Privredne komore USK u posjeti Privrednoj komori Srbije

Datum objave: 14.11.2019 14:01

Predsjednik Privredne komore USK u posjeti Privrednoj komori Srbije

Privredna komora Unsko-sanskog kantona veliku pažnju u svom radu poklanja regionalnoj saradnji, posebno sa partnerima iz zemalja okruženja. U tom smislu Sporazum o saradnji potpisan je sa 8 regionalnih komora iz Srbije.

Upravo ova činjenica, ali i daljnji oblici i pravci saradnje bio je povod posjete predsjednika Privredne komore USK Enesa Ružnića Privrednoj komori Srbije. Ovom prilikom predsjednik Ružnić sastao se sa izvršnim direktorom Privredne komore Srbije Igorom Popovićem. Razgovor je obilovao različitim temama zajedničkim za obje strane, ali je težište bilo na trenutnoj poslovnoj saradnji kao i jačanju iste u narednom periodu.

Dosadašnja saradnja dala je određene pozitivne rezultate, ali nema razloga da se ona ne digne na još viši nivo, riječi su direktora Popovića, koji je još naglasio da je regionalna saradnja i u fokusu Privredne komore Srbije i na njoj će se posebno raditi u narednom periodu.

Predsjednik Ružnić je ovom prilikom predložio novi model saradnje kroz kolektivne nastupe na Međunarodnom sajmu ekologije, kako komora-partnera tako i privrednih subjekata zainteresiranih saradnju, što je i prihvaćeno. Pored ovog dogovoreni su i poslovni susreti privrednika, te zajedničko učešće u regionalnim projektima.

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se