+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Projekti   

Prijavite se za EU4Tech besplatni trening startapova za investicionu spremnost

Datum objave: 14.03.2019 09:17

Prijavite se za EU4Tech besplatni trening startapova za investicionu spremnost

Poziv je upućen svim startapovima, nezavisno od sektora – prijavite se i otključajte svoj investicioni potencijal! Rok za prijavljivanje je produžen do 18. marta 2019. godine.

Što dobijam od sudjelovanja u EU4Tech programu spremnosti za investiranje?

Imat ćete priliku predstaviti svoj poslovni projekt pred 20+ međunarodnih i regionalnih investitora. Također ćete imati priliku dogovoriti 1na1 sastanake s investitorima, prema njihovom rasporedu i dostupnosti.

Kakve poslovne projekte program podržava?

Podržava sve tvrtke koje već imaju ili koje razvijaju vlastiti proizvod ili uslugu. Ako ste inovativna lokalna tvrtka, s ciljem da se proširite na druga tržišta i / ili unaprijedite svoje poslovanje, također se trebate prijaviti. Trebate se prijaviti, ako ste spremni za razmjenu kapitala za ulaganje, ili ako imate druge prijedloge u smislu udjela u prihodima.

Tko ispunjava uvjete za prijavu? Trebam li se uključiti?

Ako ste registrirana tvrtka, bez obzira na pravnu strukturu možete se prijaviti. Vaša tvrtka je po mogućnosti registrirana u jednoj od zemalja zapadnog Balkana - Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Bivšoj Jugoslavenskoj Republici Makedoniji, Crnoj Gori i Srbiji. Možete se prijaviti i ako ste istraživački tim sveučilišnog spin-off-a, ili na putu da postanete spin-off.

Koja su područja industrije podržana?

Svaki je sektor podržan.

Tko su mentori i stručnjaci?

Dobit ćete pristup i intenzivno ćemo raditi s mentorima i stručnjacima koji dolaze iz mreža partnera EU4Tech projekta - Ernst & Young, Inno TSD, MITO Technology and Technology Transfer Interface T3I. Više informacija o mentorima na www.eu4tech.eu

Aplicirati možete na sljedećem linku https://eu4tech.eu/investor-readiness-application-2019/

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se