+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slide Poslovne vijesti   

Robot oglasio ponovnu prodaju poslovnih pogona BIRA-e u Bihaću

Datum objave: 20.08.2019 10:31

Robot oglasio ponovnu prodaju poslovnih pogona BIRA-e u Bihaću

Kompanija Robot General Trading prodaje skladišno-proizvodne pogone Bihaćke industrije rashladnih aparata (BIRA) ukupne površine 63.000 m2, na adresi Jablanska bb.

Dio kompleksa čini upravna zgrada površine 3.000 m2, kao i četiri skladišno-poslovna prostora veličine od 1.600 do 6000m2. Na prodaju je i građevinsko zemljište od 6.000m2. Kako se navodi na oglasu koji su objavili na portalu olx.ba raspolažu sa izuzetno funkcionalnim prostorima različitih namjena, i to: skladišni, prodajni, izložbeni, proizvodni, ugostiteljski te kancelarijski prostori.

- Navedeni prostori su zasebni, zadovoljavaju sve standarde sigurnosti i pogodni su za različite djelatnosti- ističe se u oglasu. Izgradnja poslovnog kompleksa vođena je ISO standardima, objekti su prilagođeni svim namjenama, i posjeduju prateću dokumentaciju. Vanjska infrastruktura je kompletno izgrađena novim saobraćajnicama, drumskom i željezničkom infrastrukturom u krugu kompleksa, zatim vanjskom rasvjetom, kanalizacionom i strujnom mrežom spojenom sa gradskom infrastrukturom, kao i sigurnosnim sistemima.

- Na osnovu onoga čime raspolažemo, otvoreni smo za sve ponude potencijalnih investitora i kupaca koji će prepoznati pozitivan rezultat i uspjeh svog investiranja i poslovanja. Samim tim doprinjet će jačanju društvene zajednice kao i samog makroekonomskog sistema u regionu. - navode iz kompanije Robot General Trading.

Tagovi


Povezane vijesti

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se