+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slideDogađaj

ODGOĐENO: Poziv za jednodnevnu interaktivnu radionicu „Marketing u poljoprivredi“ u okviru aktivnosti Projekta razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II)

Datum događaja: 26.03.2020.
Mjesto dešavanja događaja: PKUSK, Trg maršala Tita bb, BIhać

ODGOĐENO: Poziv za jednodnevnu interaktivnu radionicu „Marketing u poljoprivredi“ u okviru aktivnosti Projekta razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II)

Poštovani poljoprivrednici, radionica je odgođena zbog novonastale situacije sa koronavirusom. O novom datumu ćemo Vas na vrijeme obavijestiti.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na jednodnevnu interaktivnu radionicu „Marketing u poljoprivredi“, koja će se održati:

u četvrtak, 26.3.2020. godine,

u sali Privredne komore USK, Trg maršala Tita bb, Bihać.

Predviđeno trajanje radionice je od 9 do 16 sati, uz obezbijeđen ručak i osvježenje. Dnevni red je u prilogu.

Zašto radionica?
Promjene koje su se dogodile na poljoprivrednim tržištima širom svijeta dovele su do snažnog usmjeravanja proizvođača na potrebe i zahtjeve tržišta. Danas samo oni proizvođači koji prepoznaju, razumiju i proaktivno se prilagođavaju tržištu i promjenama na tržištu, mogu opstati, rasti i razvijati se.

Kako će Vam pomoći?
Obuka je namijenjena malim i srednjim preduzećima iz sektora mljekarstva, peradarstva, voća i povrća, ljekovitog bilja i meda, koji su u potrazi za efikasnijim marketing rješenjima prilagođenim malim biznisima. Ova radionica će Vam pomoći u izgradnji brenda i doprinijeti da se potrošači identifikuju sa Vašim proizvodima, kupujući prije svega emociju, ideju, pripadnost ili imidž koji Vaš brend predstavlja.

Radionica će kroz praktične primjere i grupni rad:
1. Odgovoriti šta znači marketinški koncept vođenja firme
2. Definisati i razraditi marketinšku strategiju
3. Definisati i razraditi faze u izgradnji brenda
Najbitnije, želimo da sa radionice odete sa konkretnim idejama šta i kako možete promijeniti u Vašem poslovanju sa aspekta marketinga, sa vidljivim rezultatima u kratkom roku i uz minimalni budžet.

Prijave na radionicu isključivo putem sljedećeg linka: www.surveymonkey.com/r/F2marketing.

Rok za prijavu je petak, 20.03.2020.godine.

Edukacija je besplatna, a registracija je obavezna (broj mjesta je ograničen). Predavač je Armin Alijagić, a svi učesnici će dobiti diplomu o završenoj radionici.

Radionice se organizuju u sklopu aktivnosti Projekta razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II), kojeg zajednički finansiraju Vlada Švedske i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID). Određeni broj učesnika radionice imaće mogućnost dodatne direktne podrške konsultanta, prilagođene njihovim potrebama.

Dnevni red

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se