+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slideDogađaj

Radionica „Povlačenje bespovratnih sredstava iz EU fondova“ u Banja Luci

Datum događaja: 13.02.2019.
Mjesto dešavanja događaja: Ured Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine u Banja Luci na adresi Vidovdanska 2B, V sprat (Poslovni Centar “ KRAJINA“)

Radionica „Povlačenje bespovratnih sredstava iz EU fondova“ u Banja Luci

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine/Sektor za edukaciju organizira radionicu  „Povlačenje bespovratnih sredstava iz EU fondova“ u saradnji sa firmom MIPES CONSULTING iz Čepina, Republika Hrvatska,

koja se održava 13.02.2019. godine

u prostorijama Ureda Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine

u Banja Luci na adresi Vidovdanska 2B, V sprat (Poslovni Centar “ KRAJINA“).

Radionica ima za cilj razvoj kompetencija i vještina u okviru programa Evropske unije. Na radionici će se prezentirati načini, alati i metode uspješnog povlačenja bespovratnih sredstva iz EU fondova, otvoreni i najavljeni konkursi za privredne subjekte iz Bosne i Hercegovine i sl, a namjenjena je predstavnicima preduzeća, organizacija za podršku biznisu, agencija za podršku inovativnosti, udruženja poduzetnika i sl.

Učešće na radionici je besplatno. Obzirom da je broj mjesta ograničen molimo zainteresovane da svoje prijave dostave najkasnije do 11.02.2019. godine na email adresu: edukacija@komorabih.ba. Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona: 033 566 201.

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se