+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga
partnerstva.

Second slideDogađaj

Studijsko putovanje u Bavarsku na temu "Modernizacija turističkog sektora"

Datum događaja: 24.06.2019.
Mjesto dešavanja događaja: Bavarska, više gradova

Studijsko putovanje u Bavarsku na temu

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini u okviru programa za unapređenje saradnje „Bayern - Fit for Partnership" organizuje studijsko putovanje u Bavarsku na temu „Modernizacija turističkog sektora”.

Program se realizuje uz podršku Bavarskog ministarstva za privredu, razvoj i energiju, a organizacijski partneri u Njemačkoj su Društvo za unapređenje privredne saradnje Bavarske „Bayern International GmbH", te firma TUM-Tech GmbH.

Troškovi

Studijsko putovanje se organizuje uz finansijsku podršku Bavarskog ministarstva za privredu, razvoj i energiju. Sve troškove programa i smještaja (organizacija i sprovođenje studijskog putovanja, transferi autobusom tokom cjelokupnog boravka u Bavarskoj, hotelski smještaj, hrana i piće, osiguranje, usluge prevođenja, eventualne ulaznice i završni certifikat za učesnike studijskog putovanja) pokrivaju bavarski partneri.

Učesnici snose individualne putne troškove, tj. troškove dolaska/odlaska u Minhen, kao i jedinstvenu naknadu za učešće u programu u visini od ukupno 80,00 EUR po učesniku.

Program

Studijsko putovanje se održava u periodu od 24. do 28. juna/lipnja 2019. godine. Program putovanja se sastoji od stručnih predavanja, posjeta firmama i referentnim objektima.

Pri sastavljanu konačnog programa organizatori će uzeti u obzir profile prijavljenih učesnika i uskladiti ga s posebnim interesima učesnika, tako da će detaljni program uslijediti nakon formiranja delegacije učesnika.

Postupak prijave

Popunjeni prijavni obrazac i upitnik je potrebno poslati najkasnije do utorka, 07.05.2019. na email sanjin.purgic@ahk.ba . Broj mjesta je ograničen. O konačnom sastavu delegacije i programu odlučuju naši partneri u Bavarskoj na osnovu podataka iz priloženog upitnika o Vašem preduzeću/organizaciji/instituciji.

Obaveznost prijave

Ukoliko prijavljeni učesnik otkaže svoje učešće 14 dana prije početka putovanja, snosi ukupne pripadajuće troškove organizacije i hotelskog smještaja. Prijava učešća u programu podrazumijeva obavezu učešća svakog učesnika u kompletnom programu.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je utorak, 07.05.2019. g. U prilogu se nalaze prijavni obrazac i upitnik, koje je neophodno popuniti i dostaviti na e-mail sanjin.purgic@ahk.ba najkasnije do naznačenog roka za dostavljanje prijava.

Za sva pitanja rado stojimo na raspolaganju.

Sanjin Purgić

Delegation der Deutschen Wirtschaft in Bosnien und Herzegowina

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini

Fra Anđela Zvizdovića 1 (UNITIC B19) | 71000 Sarajevo

T: +387 33 295 913 | F: +387 33 295 920

E: sanjin.purgic@ahk.ba | http://bosnien.ahk.de

Pozivno pismo

Prijavni obrazac

Upitnik

Program

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se