+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga partnerstva.

Brijest promet d.o.o. Velika Kladuša nova članica Privredne komore USK

Brijest promet d.o.o. Velika Kladuša nova članica Privredne komore USK

Poduzeće Brijest promet d.o.o. osnovano je 1972. godine u Velikoj Kladuši. Jedan od prvih ciljeva bio je proizvodnja i ugradnja kvalitetne drvene stolarije. Postepeno su osuvremenjivali proizvodnju prateći razvoj novih tehnologija i implementirajući ih u postojeće i nove proizvode čime je  ponuda postajala raznovrsnija i veća.

Razvijajući svoju tržišnu strategiju tijekom prošlih godina prema individualnoj potražnji uspjeli su postignuti vrhunsku kvalitetu stolarije uz privlačan izgled i pristupačne cijene kako bi očekivanja kupca bila u potpunosti ispunjena, a njegove potrebe u potpunosti zadovoljene.

Izvrsno poznavanje drvnih materijala koji se obrađuju i primjenjuju te njihova svojstva i mogućnosti upotrabe jedno su od najvažnijih konkurentskih prednosti u ovom segmentu djelatnosti poduzeća.

Svojim proizvodima osiguravaju najveću udobnost stanovanja slijedeći i ostale moderne trendove u izradi građevinske stolarije, uređenju prostora i kulturi življenja. Izuzetna kvaliteta inputa, kvalificirani kadrovi, te output koji će zadovoljiti i najzahtjevnije potrošače i kupce temelj su njihovog uspješnog poslovanja i dugoročna orijentacija.

Više informacija, kao i ponudu proizvoda, možete pogledati na službenoj stranici www.brijest-promet.com.ba

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se