+387 37 316 350 | pkusk@bih.net.ba

projekti_cover

Snaga partnerstva.

Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša pokrenula firmu u Crnoj Gori

Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša pokrenula firmu u Crnoj Gori

Članica Privredne komore USK, kompanija Regeneracija d.o.o. iz Velike Kladuše koja se bavi proizvodnjom i instaliranjem uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda, izradom vodovodnih sistema, odvodnjom puteva i mostova počela je širenje na tržište regiona. Postali su vlasnici kompanije Regeneracija Crna Gora posredstvom koje nastupaju na ovom tržištu.

Esmer Delibašić, komercijalni predstavnik kompanije Regeneracija u razgovoru za Akta.ba je rekao kako pokušavaju dobiti projekte na izgradnji autoceste u Crnoj Gori.

"Vrlo smo aktuelni u BiH. Isporučujemo opremu za rekonstrukciju kanalizacionih mreža", kazao je Delibašić, navodeći kako su rade kao isporučilac opreme na rekonstrukciji kanalizacione mreže u Lukavcu. Ova kompanija svoje proizvode treći put predstavila je i na Međunarodnom sajmu turizma i ekologije "List" koji se održava u Lukavcu. Na sajmu su se predstavili sa proizvodima iz trgovačkog programa, nekoliko eksponata, kao što su seperator ulja i oprema za monitoring.

Inače, kompanija "Regeneracija d.o.o." Velika Kladuša osnovana je 2005. godine. Zapošljava oko 80 radnika koji predstavljaju jedan mlad i poletan tim koji u svom tehnološkom procesu primjenjuju sve inovacije iz ove oblasti, postižući respektabilnu produktivnost i kvalitet svojih proizvoda i usluga. Svi radni procesi do finalne izvedbe su popraćeni sistemom upravljanja kvalitetom EN ISO 9001 koji je uveden 2008. a recertificiran 2012. Zaštita i unapređenje okoliša i prirodnih resursa se provodi primjenom normi EN ISO 14 001 koji je uveden kao integrisani sistem upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša 2012. Svi proizvodi prilikom isporuke i ugradnje posjeduju predviđene ateste, upustva za rukovanje i održavanje.

Izvor: akta.ba

Prijava na Newsletter

Prijavite se da primate najnovije vijesti, javne pozive, tendere, oglase na Vašu e-mail adresu.

Prijavi se